Swingcar Rosa Leksaksbilen, trampbilen som tar sig framåt med hjälp av ratten

Swingcar Rosa

Swingcar

Nya

Swingcar tränar upp barnets motorik och uppmuntrar till rörelse. Små barn sparkar sig gärna fram först med leksaksbilen men upptäcker så småningom tjusningen med att sätta upp fötterna och bara åka med hjälp av ratten. Roligast är det förstås om man har ett par stycken - det är lite radiobilskänsla då man kör omkring och krockar med denna roliga leksak.

Färg: Rosa
Hjul: Inlines
Sits: Svart
 

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

599,00 kr

Betala från 116,00 kr / månad

Rosa Swingcar med svart sits är konstruerad så att själva rattrörelsen skapar en framåtdrivande kraft som får bilen att åka framåt.
Bilen går på ren glädjebränsle dvs helt utan motor, batterier eller pedaler. Det är alltså bara till och vicka på ratten fram och tillbaka upprepade gånger så sköter naturlagarna resten.

Vi säljer endast Swingcar® orginal med bästa kvalitet. När du beställer från oss behöver du inte oroa dig för dåliga kopior i sämre plast och med dåliga hjul. Vi säljer endast hjul av typen äkta inlineshjul för att leksaksbilen ska gå tyst och inte skapa märken i golvet.

Läs gärna mer om kvalitén och kopior.

Uppmuntrar till rörelse

Att köra Swingcar® tränar upp barnets motorik och uppmuntrar till rörelse. Små barn sparkar sig gärna fram först men upptäcker så småningom tjusningen med att sätta upp fötterna och bara åka med. Roligast är det förstås om man har ett par stycken leksaskbilar - det är lite radiobilskänsla då man kör omkring och krockar.

Köregenskaper

Svängradien är extremt liten, den vänder på en femöring och vrider man ratten helt om så backar bilen istället! Dessa egenskaper gör den väldigt smidig och man kan ha roligt även på mindre ytor.

Swingcar® orginal är byggd för att hålla

Swingcar® bygger på en kraftig plastkonstruktion som tål en belastning på 100 kg på släta underlag. Så om pappa eller mamma blir sugen att prova så går det bra. Vi rekommenderar en provtur för det är riktigt kul! Rattstången är av stål och hjulen är kullagrade av typen inline-hjul. De kan därför lätt bytas och uppgraderas. Swingcar® har en smidig och aerodynamisk form som tilltalar både barn och vuxna och inbjuder till lek. Den är tillverkad av godkända plaster och är CE-märkt

Vikt: 3,5 kg
Mått: L 80 x B 30 x H 40 cm
Maxbelastning: ca 50 kg på asfalt och 100 kg på släta golv
Hastighet: ca 10 km/h
Material: Plast, nylon och ståldetaljer till rattstång och hjul.

Se hur man monterar en Swingcar här