Vi får ibland mail där man undrar om det är SwingCar original vi säljer i vår butik.
Frågan är berättigad då det finns/har funnits flera liknande produkter på marknaden. Ibland har man också formulerat frågan så att man undrar om det är vi eller en annan namngiven butik som säljer original?

Vi svarar alltid likadant på dessa frågor. Vi kan bara stå för den produkt vi säljer och i vår butik hittar du endast original SwingCar. Vi äger alla rättigheter till namnet och kan därför 100 % stå för kvalitén.

Vår produkt är oerhört robust. Detta gäller alltifrån den kraftiga plasten, den gedigna stålkonstruktionen och såklart de inlineshjul och kullager som ger den tysta gången som kännetecknar SwingCar.

Problemet med dåliga kopior har blivit mindre. Man hittade en del billiga kopior på Blocket.se tidigare men efter att vi pratat med Blocket.se om intrång på vårt varumärke så är alla sådana annonser nu borta. Också de nätbutiker som sålde kopior har antingen fått ta bort produkten, ändrat namnet eller så har de bytt leverantör och får numera leveranserna från oss. Om du hittar SwingCar antingen i en fysisk butik eller i en e-butik så kan du alltid fråga dem eller oss om de är våra återförsäljare för att försäkra er om att produkten är just en SwingCar.

Du är alltid välkommen att kontakta oss.